.Net Developers

.Net Developers

De krapte op de arbeidsmarkt voor Software ontwikkelaars is al jaren zeer groot, en lijkt maar niet afte nemen. Dit geldt zeker ook voor Microsoft .Net ontwikkelaars. Deze zijn bijna niet beschikbaar, moeilijk te vinden en/of met een matige prijs/kwaliteit verhouding. Een even praktisch als goedkope oplossing voor moeilijk in te vullen .Net vacatures is het aannemen voor een remote team van geweldige .Net Specialisten in Spanje.

Uw Microsoft .Net Ontwikkelaar vacatures zijn moeilijk in te vullen? – Waarom niet remote inhuren in Spanje

U huurt uw eigen remote .Net team in. Exclusief voor uw bedrijf, 40 uur per week, en u selecteert zelf de beste kandidaat (of team) uit de door ons voorgestelde kandidaten. Via Óscala werken de .Net Engineers of Developers vanuit onze Spaanse kantoren fulltime voor uw bedrijf laten werken. Zij werken vijf dagen per week en acht uur per dag voor u en volgens de regels en procedures van uw bedrijf.

Laat Óscala voor u werken

Neem vrijblijvend contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het voordeel van werven en remote werken in Spanje via Oscala Nearshore Development center:

Ruim aanbod van ervaren .Net Developers.
Ruim aanbod van ervaren .Net Developers.
Hoogopgeleid (min. Bachelor niveau), Goed Engelssprekend.
Hoogopgeleid (min. Bachelor niveau), Goed Engelssprekend.
Lagere loonkosten.
Lagere loonkosten.
Binnen dezelfde tijdzone, en vergelijkbaar bedrijfscultuur en werkmentaliteit.
Binnen dezelfde tijdzone, en vergelijkbaar bedrijfscultuur en werkmentaliteit.
Op 2-uur-vliegen afstand
Op 2-uur-vliegen afstand; dus makkelijk om uw remote team een tijdje in Nederland te laten werken of uw team in Spanje te bezoeken.

Werkwijze

Óscala zoekt voor uw organisatie de meest relevante .Net ontwikkelaars vanuit ons uitgebreide netwerk van Spaanse Developers. Ons recruitment team heeft meestal zo’n 2 weken nodig om op basis van uw vacatureprofiel en toelichting/briefing een aantal kandidaten te vinden en interviewen. Kandidaten die voldoen aan het profiel, spreken goed Engels en zijn gemotiveerd om voor u aan te slag te gaan. Wanneer deze kandidatenlijst u bevalt dan neemt u het proces over en organiseert uw eigen sollicitatie- en testrondes. Na de uiteindelijk keuze voor één of meerdere .Net Developers, worden de kandidaten via Óscala een arbeidscontract aangeboden.

Ondersteuning voor uw .Net Ontwikkelaar

Óscala zorgt ervoor dat uw remote .Net ontwikkelaars comfortabel kunnen werken. Wij verzorgen een volledig ingerichte werkplek en de juiste harden software faciliteiten (uw specificatie). Door ons toezicht ter plaatse en uw directe communicatie met het .Net team in Spanje is alles erop gericht om de samenwerking op afstand zo snel mogelijk operationeel te hebben en er een succes van te maken. Bovendien verzorgen wij de gehele administratie, zodat u zich kunt richten op de inhoudelijke kant van .Net software ontwikkeling.

Voordelen van Óscala:

kandidatennetwerk

Jarenlange ervaring in IT recruitment, groot kandidatennetwerk in Spanje.

management

Kantoren in Nederland en Spanje; lokaal NL-sprekend management.

uitstekend prijs/kwaliteit verhouding

Één all-in factuur per maand, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Flexibel

Flexibel; makkelijk op- en afschalen van .Net ontwikkelcapaciteit.

Peace-of-mind

Peace-of-mind; Oscala verzorgt alle HR zaken.