IT Detachering Spanje Development Center Valencia

Wij zijn u graag van dienst bij IT detachering in Spanje in ons development center in Valencia. Hierbij gaat het doorgaans om functies op operationeel, tactisch of strategisch niveau. Afhankelijk van het functieprofiel, looptijd van het project en de arbeidsmarkt kiest Óscala in overleg met de opdrachtgever voor de juiste vorm van projectmatige detachering, vanuit ons development center in Valencia. Óscala levert maatwerk voor elke opdracht en inzet.

Er is bij zowel grote als kleine bedrijven en organisaties behoefte aan tijdelijk gespecialiseerd IT personeel, met name voor specifieke projecten en kennisgebieden. Natuurlijk kan een organisatie zelf personeel opleiden of werven, maar heel vaak blijkt de inhuur van ICT-professionals een betere oplossing. Waarom? Hieronder vier redenen om te kiezen voor IT detachering in Spanje.

Laat Óscala voor u werken

Neem vrijblijvend contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom ICT personeel laten detacheren in ons development center in Spanje?

Continuïteit

Flexibiliteit van detacheren

Moeilijk in te vullen vacatures, grote interne projecten, ziekte, vakantie, uitdiensttreding, , zwangerschaps- of ouderschapsverlof; het zijn allemaal redenen waarom een IT-afdeling in een bepaalde tijd niet optimaal bezet kan zijn. Om de continuïteit van de IT dienstverlening binnen een organisatie niet in gevaar te laten komen, is de inzet van flexibele arbeidskrachten vaak de meest geschikte oplossing. Een beroep doen op bestaande medewerkers om de verhoogde werkdruk op te vangen, lost dikwijls maar een deel van het probleem op. De noodzakelijke lange-termijn projecten met een groot strategisch belang worden in dat geval op de lange baan geschoven ten faveure van de acute problemen. Uiteindelijk blijkt dit uitermate ongunstig uit te pakken voor de slagkracht van het bedrijf/organisatie én de tevredenheid van de IT medewerkers.

Ontwikkelcapaciteit

IT specialisten

In een brede en snel veranderende IT software omgeving is het bijna onmogelijk om op alle gebieden up-to-date te zijn. Met de inhuur van de Spaanse Software specialisten van Óscala kun je specifieke kennis in huis halen. Een allround beheerder binnen een organisatie is meestal geen specialist. Met  detachering vanuit ons development center in Spanje krijg je een expert in huis op een bepaald kennisgebied, denk hierbij aan grote migraties, de implementatie van nieuwe technologie of bestaande bedrijfsprocessen te verbeteren.

programmers

Minder risico’s bij detachering

Het aantrekken van werknemers is geen gemakkelijke klus. De markt voor IT-personeel is erg krap en bovendien kleven er (financiële) risico’s aan het in dienst nemen van nieuwe medewerkers. Denk aan de kosten voor selectie en inwerken bij een snel vertrek van de nieuwe collega. Daarnaast gebruiken bedrijven tegenwoordig een afrekenmethode op het aantal ‘fte’s’ of de ‘head count’. Bij detachering telt de inhuur van personeel vaak niet mee bij deze berekeningen. En bij een mismatch is het bovendien een stuk gemakkelijker om van een gedetacheerde medewerker afscheid te nemen, dan van een collega in loondienst.

Kandidaten

Concurrentievoordeel tegen aanvaardbare kosten

Toepassing van IT technologie is vaak een must om zich te onderscheiden van of bij te blijven bij de nationale en internationale concurrentie  Steeds meer bedrijven worden bij de uitvoer van haar strategie en business development plannen beperkt door een niet toereikende IT capaciteit. Met het direct inhuren van ervaren Spaanse IT’ers in ons development center in Valencia die vanaf hun eerste dag toegevoegde waarde hebben worden deze problemen voorkomen en kunnen cruciale projecten doorgang vinden.

Lage kosten

Aanvaardbare kosten

De kosten van onze internationale IT detachering zijn vaak niet veel hoger dan het in dienst nemen van eigen ICT personeel. Daarnaast bieden wij een full service oplossing aan, waarbij in één helder tarief zaken zijn inbegrepen zoals: loonkosten (inclusief administratie, sociale lasten en belastingen),recruitmentkosten, HR, reiskosten, kantoorruimte, hardware, lokale supervisie e.d.

people

Nearshore outsourcing werkt doorgaans beter dan Offshore outsourcing

Een veel gehoord nadeel van offshoring naar verre landen in bijv. Asia, Zuid-Amerika of Afrika is dat cultuurverschillen, lange afstanden en tijdsverschillen vaak samenwerken lastig maken. Wanneer u gebruik maakt van ons IT development center in Spanje werkt u met Europeanen (geen cultuurclash) in dezelfde tijdszone en is langsgaan in Spanje of de medewerkers tijdelijk in Nederland stationeren van tijd tot tijd mogelijk. 

Internationale IT detachering

Of je als organisatie nu op zoek bent naar een briljante Software Engineer voor een complex project of juist een coachend teamlead die de grote lijnen uitzet met de business, met de internationale contacten van Oscala worden uw IT vacatures sneller ingevuld.

Meer weten over de inhuur van Óscala Software professionals?
Neem dan direct contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.