Scala Developers

Scala Developers

Bedrijven en organisaties die met Scala werken die weten hoe lastig het is om ervaren Scala Software Developers te vinden. Om zelf een Scala Developer te vinden op de Nederlandse markt te vinden vergt veel tijd en geld, zonder de zekerheid dat de juiste persoon uiteindelijk wordt gevonden.

Een Scala Developer of een scala team inhuren via een system integrator, softwarehuis of detacheerder is soms een uitkomst, maar ééntje met een hoog prijskaartje.

Laat Óscala voor u werken

Neem vrijblijvend contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw remote Scala Developer in Spanje

Óscala biedt een alternatief dat uw Scala ontwikkelcapaciteit structureel kan verbeteren, zonder extra investeringen en hoge kosten: een remote Scala ontwikkelaar inhuren in Spanje.

Het aanbod van Óscala combineert:

people
Toegang tot ons uitgebreide database en netwerk van Scala ontwikkelaars in Spanje.
Lage kosten
Betaalbare tarieven, waarschijnlijk lager dan iemand in vaste dienst in Nederland – laat staan een dure freelancer of gedetacheerde.
HR-diensten
HR-diensten, inclusief toezicht, payroll, belastingen, vakantieen ziekteverlof.

De Scala ontwikkelaars werken fulltime voor uw bedrijf – 40 uur per week. Ze werken rechtstreeks voor u, zonder tussenkomst van derden, als verlengstuk van uw inhouse Scala-team. De ontwikkelaars beheersen de Engelse taal, zijn (meestal) academisch op geleid en hebben de benodigde ervaring. Uw remote Scala team zal dus een integraal onderdeel van uw IT afdeling zijn.

Check de mogelijkheden, timing en kosten van deze laagdrempelige oplossing bij Óscala.