Mobile Developers

Mobile Developers

In de IT industrie kunnen veel carrièrepaden gekozen worden. Maar er is er één waar recent een enorme groei in populariteit en openstaande vacatures is: Mobile Developers. Met bijna 5 miljard mobiele gebruikers wereldwijd is de mobiele telefoon een zeer aanwezige factor geworden. Het gebruik van mobiele apps niet meer weg te denken uit ons alledaags leven, van shopping, muziek luisteren, rekeningen betalen of filmpjes bekijken.

Laat Óscala voor u werken

Neem vrijblijvend contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke Mobile Developers zoeken wij in Spanje?

Wij zijn in Spanje voor ons developement center altijd op zoek naar excellente iOS en Android ontwikkelaars met een echte passie voor mobiele technologie en de vaardigheden om de best presterende apps te maken. Professionals die in staat zijn om de laatste technologie te combineren met data, software en services om innovatieve concepten en oplossingen te ontwikkelen voor Óscala klanten.

Programmeurs met bewezen ervaring in het implementeren, onderhouden en ondersteunen van Mobile technologie. Minimale vereisten: native iOS development (Swift, Objective-C) en/of native Android development (Java).

Een voorbeeld van typisch project waar aan wij werken:

We zoeken Developers die applicaties bouwen in service oriented architectuur met Angular 2 (met TypeScript) voor web en NativeScript voor mobile. De professionele ervaring die nodig is voor deze jobs zijn:

  • Ontwikkeling apps voor iOS en/of Android.
  • Ervaring met Node.js is een plus
  • Javascript Software Developer (>2 jaar) en backend ervaring (>1 jaar Java, .Net, PHP, Node.js, REST-based interfaces)
  • Bouwen van Single Page Applications gebruikmakend van Javascript frameworks zoals Angular, React of Backbone,
  • Ervaring met Agile (Scrum, Pair Programming, Code Reviews).

Welke Nederlandse bedrijven hebben behoefte aan Mobile Developers?

Er is een gezonde vraag naar mobile app ontwikkelaars bij Nederlandse bedrijven in alle soorten en maten. Of het nu grote corporates, start-ups, IT bedrijven, MKB, creatieve en media agencies zijn; ze zijn allemaal op zoek naar zeer gespecialiseerde mobile development talent.