DevOps Engineer

Huur een dedicated DevOps
Engineer in bij Óscala

Bij Óscala zijn we gespecialiseerd in het leveren van nearshore softwareontwikkelingsdiensten voor bedrijven in Nederland. Ons team van ervaren softwareontwikkelaars werkt op afstand vanuit Spanje, zodat u kunt profiteren van de kosten- en tijdzonevoordelen van outsourcing en toch een hoog niveau van communicatie en samenwerking kunt garanderen.

Wat is een DevOps Engineer?

Een DevOps Engineer is een softwareontwikkelaar die gespecialiseerd is in de integratie van ontwikkeling en bedrijfsvoering. Dit omvat taken zoals het ontwerpen en implementeren van build- en implementatiesystemen, het automatiseren van de infrastructuur en het bewaken en oplossen van problemen met productiesystemen.

Laat Óscala voor u werken

Neem vrijblijvend contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom een DevOps Engineer van Óscala inhuren?

Bij Óscala werkt elke ontwikkelaar toegewijd voor één klant, waardoor een hoog niveau van specialisatie en een diep begrip van uw specifieke behoeften mogelijk is. Onze ontwikkelingscentra in Valencia en Barcelona, evenals ons Nederlandse verkoopkantoor in Haarlem, zorgen voor een naadloze communicatie en samenwerking met uw team. Met onze flexibele aanwervingsopties kunt u ervoor kiezen om één fulltime ontwikkelaar in dienst te nemen of een compleet ontwikkelteam samen te stellen.

Voordelen van nearshore softwareontwikkeling

Het uitbesteden van uw softwareontwikkeling naar een nearshore-locatie zoals Spanje kan tal van voordelen bieden. Met het tijdzonevoordeel kunt u overlap in werktijden hebben met uw team, waardoor efficiënte communicatie en samenwerking wordt gegarandeerd. Bovendien zijn de arbeidskosten in Spanje over het algemeen lager dan in Nederland, waardoor u uw kosten kunt beheersen en toch toptalent kunt aantrekken.

Betrouwbare en ervaren partner

Bij Óscala begrijpen we het belang van vertrouwen en betrouwbaarheid als het gaat om het uitbesteden van uw behoeften op het gebied van softwareontwikkeling. Daarom hebben we een team van ervaren en bekwame ontwikkelaars opgebouwd die toegewijd zijn aan het leveren van werk van hoge kwaliteit. Ons Nederlandse verkoopkantoor in Haarlem zorgt voor directe communicatie en eenvoudig beheer van projecten, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw softwareontwikkeling in goede handen is.

Kortom, door een dedicated DevOps Engineer van Óscala in te huren, kunt u uw behoeften op het gebied van softwareontwikkeling met een gerust hart uitbesteden, in de wetenschap dat u eersteklas talent en naadloze communicatie krijgt voor een kosteneffectieve prijs. En met onze nearshore-aanpak heeft u dezelfde werkuren als uw interne ontwikkelteam, wat essentieel is voor elk softwareontwikkelingsproject. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw bedrijf kunnen helpen.