Data engineer

Uw partner voor oplossingen
voor data engineering

Óscala is een bedrijf dat software Developers op afstand levert aan bedrijven in Nederland, gespecialiseerd in nearshore software Development. Met Developmentscentra in Valencia en Barcelona en een verkoopkantoor in Haarlem, biedt Óscala een unieke oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar dedicated en ervaren software developers.

Ons team van developers bestaat uit bekwame professionals die toegewijd zijn aan het leveren van softwareoplossingen van topkwaliteit aan onze klanten. Elke developer werkt exclusief voor één klant, zodat uw projecten de tijd en aandacht krijgen die het verdient. Of u nu op zoek bent naar een fulltime developer of een compleet ontwikkelteam, Óscala heeft de middelen en expertise om aan uw behoeften te voldoen.

Voordelen van het inhuren van
een data engineer van Óscala

Als je met Óscala werkt, krijg je meer dan alleen een software Developer. Ons team van data-engineers heeft de kennis en ervaring om u te helpen bij het aanpakken van zelfs de meest complexe data-engineeringprojecten. Hier zijn slechts enkele voordelen van het inhuren van een data-engineer van Óscala:

Laat Óscala voor u werken

Neem vrijblijvend contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dedicated teams

Wanneer u met Óscala werkt, kunt u er zeker van zijn dat elke Developer exclusief aan uw projecten werkt. Dit betekent dat u beschikt over een toegewijd team van professionals die zich volledig inzetten voor uw succes. Of u nu één fulltime Developer nodig heeft of een compleet ontwikkelteam, Óscala heeft de middelen om aan uw behoeften te voldoen.

Expertise op het gebied van data engineering

Onze data engineers hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied en zijn experts in de nieuwste data engineering technologieën en methodieken. Ze zijn goed thuis in een breed scala aan programmeertalen en kunnen projecten van elke omvang en complexiteit aan. Of u nu een geheel nieuwe data-infrastructuur wilt bouwen of een bestaande wilt optimaliseren, onze data-engineers hebben de kennis en expertise om de klus te klaren.

Een data-engineer inhuren bij Óscala: het proces

Bij Óscala begrijpen we dat het inhuren van een data-engineer een complex en tijdrovend proces kan zijn. Daarom hebben we ons wervingsproces gestroomlijnd om het zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Dit is hoe het werkt:

Eerste consult

De eerste stap bij het inhuren van een data-engineer van Óscala is het plannen van een eerste consult. Tijdens dit gesprek zal een van onze Managers uw vacature vereisten bespreken en u helpen bij het bepalen van de beste oplossing voor uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een fulltime Developer of een compleet Developmentsteam, onze Sales Manager zal met u samenwerken om de juiste match te vinden.

U matchen met de juiste Developer

Zodra we een duidelijk beeld hebben van uw vacaturevereisten, koppelen we u aan de juiste data-engineer voor de klus. Ons team van Recruiters bestaat uit ervaren professionals die experts zijn in het vinden van de beste Data Engineers en we zorgen ervoor dat u wordt gekoppeld aan de best mogelijke kandidaat voor uw vacature(s).

Onboarding en ondersteuning

Zodra u uw Data Engineer heeft aangenomen, zorgt ons on-boarding proces voor een soepele overgang en een snel begin van uw nieuwe medewerker. Ons team zal je alle ondersteuning bieden die je nodig hebt om aan de slag te gaan, en we zullen er zijn om je bij elke stap te helpen. Of u nu hulp nodig heeft bij een specifiek HR probleem of gewoon de ontwikkeling van uw Óscala medewerkers wilt bespreken, ons team staat voor u klaar.