C++ / C Developers

C++ / C Developers

In Nederland is een tekort aan ervaren C++ en C ontwikkelaars. Om deze vacatures toch in te vullen kiezen bedrijven steeds vaker voor een oplossing in het buitenland. Bijvoorbeeld in Spanje, waar in het Nearshore Development Center van Óscala C++ en C Developers op remote basis voor Nederlandse bedrijven werken.

C++ / C Ontwikkelaars inhuren op remote basis

Óscala werft C++ / C Developers op basis van uw wensen en verwachtingen. De door u geselecteerde kandidaat (of team) werkt vanaf onze eigen kantoren in Spanje. Zo heeft u uw eigen ontwikkelteam, snel, flexibel en zonder hoge opstartkosten. Uw remote C++ / C Engineers zijn het verlengde van uw eigen in-house ontwikkelteam.

Werkwijze inhuren C++ / C Developers

Wij zoeken voor uw organisatie de beste Developers. Alle kandidaten zijn software professionals me de gezochte ervaring en opleiding, een goede beheersing van de Engelse taal en met de juiste werkmentaliteit. Meestal hebben we twee weken nodig om een aantal kandidaat C++ / C ontwikkelaars te werven, zelf te screenen en de beste aan u voor te stellen. U maakt een selectie uit deze kandidaten, waarna u één of meerdere sollicitatiegesprekken heeft om tot een definitieve keuze te komen.

De geselecteerde kandidaat kan snel beginnen. Soms is het verstandig om de nieuwe Remote C++ / C Developer voor een bepaalde periode over laten komen naar Nederland om zich in te werken en kennis te laten maken met uw bedrijf en collega’s.

Laat Óscala voor u werken

Neem vrijblijvend contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het aanbod van Óscala combineert:

netwerk van C++ / C ontwikkelaars in Spanje
Toegang tot ons uitgebreide database en netwerk van C++ / C ontwikkelaars in Spanje.
Lage kosten
Betaalbare tarieven, waarschijnlijk lager dan iemand in vaste dienst in Nederland – laat staan een dure freelancer of gedetacheerde.
HR-diensten
HR-diensten, inclusief toezicht, payroll, belastingen, vakantie -en ziekteverlof.

De C++ / C ontwikkelaars werken fulltime voor uw bedrijf – 40 uur per week. Ze werken rechtstreeks voor u, zonder tussenkomst van derden, als verlengstuk van uw inhouse ontwikkelteam. De ontwikkelaars beheersen de Engelse taal, zijn (meestal) academisch op geleid en hebben de benodigde ervaring. Uw remote C++ / C team zal dus een integraal onderdeel van uw IT afdeling zijn.

Check de mogelijkheden, timing en kosten van deze laagdrempelige oplossing bij Óscala.